Aktivitetsledare

Vi söker dig som älskar att sprida glädje och är bra på att ha kul! 

Aktivitetsledare


Som aktivitetsledare får du vara utomhus, leka, busa, skratta och sprida oändligt med glädje till både barn och vuxna. Låter det fantastiskt? Det är för att det är det! Jobbet inkluderar att leda träningspass för vuxna, hålla i barnaktiviteter men även äran att ge liv åt First Camps maskot Yessi - både ute på området och i vissa barnshower.
Vi söker dig som är över 16 år, inte är rädd för utmaningar, utåtriktad och ansvarsfull.


Såhär ansöker du


Vi söker nu ca 40 härliga, glada, positiva och fantastiska aktivitetsledare som älskar att sprida glädje! Jobbet innebär att du kommer att leda barn och deras familjer i roliga aktiviteter. Ibland kommer du att jobba själv så det är viktigt att du är ansvarsfull och organiserad, men mest kommer du att jobba tillsammans med någon av de två artister som är dina kollegor och som även kommer att hålla i shower på campingen.
Vill du ta chansen? 

Skicka iväg ett mail till audition@showconcept.se och berätta lite om dig själv. 
Berätta även vilken destination du söker till.
Du ska vara över 16 år.
Destinationer lediga: Boden, Lycksele, Enköping, Ekerum Öland, Sunne, Grebbestad, Solvik, Bösöre, Hasmark Strand, Frigård, Klim Strand och Råbjerg Mile.

Här nedan kan du läsa lite mer om vad jobbet innebär.
  • Aktiviteter! Det kommer att vara många olika aktiviteter, alltifrån att knyta ballongdjur till att gå på spännande skattjakter! Dessa är producerade och du kommer att få ett aktivitetshäfte att lära dig.
  • Träning. Du kommer att hålla i träningspass för vuxna. Även dessa är färdigproducerade så du behöver inte komma på passen själv. 
  • Show! Du kommer få äran att ge liv till Yessi, First Camps fina maskot under vissa barnshower och även under "meet & greets" ute på området. 
  • Du kommer att få betalad repetitionstid och såklart tid att repetera med artisterna. 
  • Arbetsperioden är rep några dagar innan midsommar samt v 27-32. En vecka består av ca 33 h fördelat på 5 dagar. Man är ledig två dagar i veckan.
  • Du fakturerar för ditt arbete via eget företag eller Frilans Finans. 
  • Boende erbjuds vid behov på destination mot en kostnad på 3000 kr/sommar.
Vi ser med glädje fram emot att få just DIN ansökan!
Ta hand om er! //Show Concept-teamet