Artister First Camp 2022


En sommar att minnas!

First Camp 2022Ovärderlig scentid och minnen för livet! 

Vi söker just nu ca 80 artister som ska underhålla sommarsverige på Sveriges ledande campingkedja First Camp!
Jobbet innebär show, quiz, barnshower och vissa aktiviteter.
All information om hur du ansöker hittar du här nedan.
Ta chansen och sök idag!

"Min sommar har varit rolig och lärorik. Att få jobba med barn och att vara ute hela sommaren har varit superhärligt och att dessutom få showa och dela det med min bästa vän, har varit fantastiskt. Jag har fått ett annat självförtroende på scenen och vågar ha roligt på riktigt"

Linnéa Dahlgren

Audition

Vi söker nu ca 80 stycken härliga, glada, positiva och fantastiska artister med en längtan till att underhålla.
Vill du ta chansen? Skicka iväg ett mail till audition@showconcept.se med ditt CV samt LÄNKAR (exempelvis youtube-länkar så vi lätt kan se på olika skärmar) till showreel/klipp där du sjunger och en kort film där du berättar lite om dig själv. Vi vill även veta vilken destination du söker (det kan vara en eller några specifika eller om du är öppen för alla) och om du söker tillsammans med någon. Sök gärna tillsammans med en eller ett par kompisar! Det kommer att vara två artister och en aktivitetsledare på varje destination. Sista ansökningsdag 31 januari 2022. Vi kommer anställa löpande.

Här nedan kan du läsa lite mer om vad jobbet innebär.
 • Show! Det kommer att vara flera shower i veckan som är producerade för vuxna/familjer, dessa framförs av två artister.
 • Quiz-show på en artist. En gång i veckan kör man en egen quiz-show. Det bjuds på skratt, bra musik och kluriga frågor.
 • Barnshower, bland annat tillsammans med First Camps maskot Yessi. 
 • Materialet är "show-spettigt" så vi söker starka sångare som inte är rädda för att kasta sig ut, ta plats och bjuda på sig själva. Detta kommer vi att lägga stor vikt vid när vi ser på era auditionklipp. Killar som ansöker behöver vara säkra tenorer.
 • Arbetet inkluderar även att man leder vissa aktiviteter.
 • Destinationerna som finns är:

  Luleå, Boden, Umeå, Lycksele, Enköping, Nynäshamn, Västerås, Kolmården, Linköping, Karlstad, Sunne, Mariestad, Tidaholm, Gränna, Tylösand Halmstad, Hagön Halmstad, Kärradal Varberg, Björkäng Varberg, Grebbestad, Kungshamn, Torekov, Mölle, Helsingborg, Gunnarsö, Löttorp Öland, Ekerum Öland, Kalmar,  Rättvik, Orsa, Mora, Malmö & Åhus.

  Danmark: Bogense, Bösöre, Frigård, Hasmark Strand, Skovlund
 • Arbetsperioden är rep några dagar innan midsommar, midsommarafton v 27-32. En vecka består av ca 33-35 h fördelat på 5 dagar. Man är ledig två dagar i veckan.
 • Du fakturerar för ditt arbete via eget företag eller Frilans Finans.
 • Boende erbjuds vid behov på destination mot en kostnad på 3000 kr/sommar.
 • Vi söker även ett antal "fly's" som kan hoppa in som ersättare vid sjukdom. Kanske något för dig som inte kan arbeta hela perioden?
Vi ser med glädje fram emot att få just DIN ansökan!
Ta hand om er! //Show Concept-teamet

"Att få ha jobbat med Show Concept nu i sommar har varit roligt och utvecklande. Man får frihet under ansvar och chans att utvecklas då uppdraget innehåller många olika moment där det, oavsett om man jobbat tidigare eller inte, finns utrymme att utmanas"

Anna Saintout