Fly-tjänster

Vi söker dig som är lösningsorienterad och vill jobba två eller fler veckor i sommar

Inhoppare som kan allt!


Våra "superhjältar" som vi kallar fly'sen hos oss på Show Concept är dom som hoppar in när några av våra artister blir sjuka. Det är ett riktigt roligt och omväxlande jobb där du får se massor av härliga ställen, träffa många roliga människor och sprida enormt med glädje. 

Erfaren artist med superhjältekrafter!


Passar den beskrivningen in på dig så är detta jobbet för dig! 
Som fly får du komma ut till flera olika härliga sommarstäder och hjälpa till att täcka för någon av våra grymma artister vid sjukdom. Du kan hamna i Boden eller i Danmark men vi försöker såklart alltid att skicka den som är närmast destinationen som behöver hjälp. 

Därför söker vi fly's som bor i olika geografiska områden - perfekt för alla er artister som vill kunna spendera sommaren på lantstället eller för all del bor permanent en bit från storstaden. Självklart går det lika bra att bo mitt i city, men det är en stor fördel om du har tillgång till en bil då våra destinationer ofta ligger lite utanför centrum och man behöver kunna ta sig dit lätt och smidigt. 
Vi söker kvinnliga röstomfång för denna tjänst eftersom våra fly's lär sig hela showerna. Vi vill även att du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare och vet hur jobbet går till .
Vill du veta mer om vad arbetsuppgifterna som artist innefattar och mer info om uppdraget hittar du det här.

Reptitionsperiod är 16-22 juni och hela arbetsperioden är Midsommarafton/Sankt Hans + v 27-32, men tveka inte att höra av dig även om du inte skulle kunna någon del av denna period. Minimum vi vill att du jobbar är två veckor under perioden. 

Du ansöker genom att fylla i formuläret som du kommer till genom att trycka på den rosa knappen nedan.

Vi ser med glädje fram emot din ansökan! //Show Concept-teamet