Stor erfarenhet inom show och lust att utvecklas?

Vi söker regionsansvariga för chefsjobb i sommar!

Regionsansvariga 2022


Brinner du för showproduktion, har mångårig erfarenhet av show & aktivitet och vill utvecklas inom ledarskap? Vi söker just nu ett antal erfarna artister som kan inspirera och guida sommarens artister när de arbetar på First Camp, Sveriges ledande campingkedja. 
Jobbet innebär bland annat besök på destinationerna, coaching, stöd och pepp! Är du den vi söker?"Att jobba som regionsansvarig på Show Concept i sommar har varit otroligt kul, utvecklande och givande! Jag fick följa 10 artisters utveckling och försökte ge dem redskapen de behövde för att bli så bra som möjligt. Det var utmanande och väldigt roligt att vara med på! Jag vill göra det flera gånger om!"

Annika Sivertsson

Såhär söker du!

Årets RA:s är nu tillsatta, men här nedan kan ni läsa mer om tjänsten. 

Nu söker vi regionansvariga för säsongen 2022! 

Vi söker dig som är organiserad, glad, positiv och pålitlig. Vi vill även att du har mångårig erfarenhet från showvärlden och känner att du har förmågan att tydligt leda nyare artister i sitt arbete. Skicka ett mail till audition@showconcept.se med ditt CV och en presentation av dig själv samt var du bor/kommer befinna dig i sommar, så hör vi av oss till dig.
  •  Arbetet sträcker sig ca från v 25-32.  
  • Du kommer att kunna arbeta mestadels hemifrån via internet. 
  • Du behöver ha körkort och tillgång till en egen bil för besök på destinationerna.
  • Du fakturerar för ditt arbete via eget företag eller Frilans Finans. 
Varmt välkommen med din ansökan! //Show Concept-teamet


Wow - vilken sommar! Jag har haft den stora äran att få arbeta som regionsansvarig för 6 härliga destinationer med 12 fantastiska artister för att hjälpa dem med smått som stort hela sommaren lång. Det har varit såväl utmanande som otroligt givande och jag har fått en unik möjlighet att utvecklas både som artist och som ledare. Detta vill jag göra om!

Hanna Boquist