Stor erfarenhet inom show och lust att utvecklas?

Vi söker regionsansvariga för chefsjobb i sommar!

Regionsansvariga 2024


Brinner du för showproduktion, har mångårig erfarenhet av show & aktivitet och vill utvecklas inom ledarskap? Vi söker just nu ett antal erfarna personer som kan inspirera och guida sommarens artister när de arbetar på First Camp, Skandinaviens ledande campingkedja. 
Jobbet innebär bland annat besök på destinationerna, coaching, stöd och pepp!"Att jobba som regionsansvarig på Show Concept i sommar har varit otroligt kul, utvecklande och givande! Jag fick följa 10 artisters utveckling och försökte ge dem redskapen de behövde för att bli så bra som möjligt. Det var utmanande och väldigt roligt att vara med på! Jag vill göra det flera gånger om!"

Annika Sivertsson

En härlig person med organisation i blodet.


Nu söker vi regionansvariga (RA) inför säsongen 2024! 

2024 blir sjätte året i rad som Show Concept har den stora glädjen att få leverera underhållning, aktiviteter och träning till First Camp i tre länder, Sverige, Danmark och Norge.
Till detta enorma projekt behövs såklart riktigt bra chefer och nu är vi på jakt efter dig som är härlig, tydlig, organiserad, glad, positiv och framförallt pålitlig! 

Vi vill även att du har mångårig erfarenhet från showvärlden och känner att du har förmågan att tydligt leda nyare artister i sitt arbete. Vill du helt enkelt att du ska använda dig av din erfarenhet för att hjälpa nyare artister att våga ännu mer och utvecklas. 

Jobbet består till stor del att peppa och hjälpa, men du är också dina artisters närmsta chef med vad allt det innebär. Du har även kontakten med destinationscheferna på respektive destination. 
Under en sommar kommer du bland annat att resa runt till dina olika destinationer i din region och se på show, träna, kolla på aktiviteter och kvalitetssäkra för att se till att det blir en så bra slutprodukt som det bara kan bli. Mycket av din arbetstid spenderas genom att jobba från din mobil/dator hemifrån eller där du väljer att avnjuta din sommar, men satt är att varje destination skall få två besök, en gång under repetitionsperioden och en gång under spelperioden. Man brukar ha ca 7 destinationer, så totalt ca 14 dagars arbete på resande fot och resten från mobilen/datorn. 
Ett riktigt drömupplägg helt enkelt! 

Vill man kombinera sin tjänst som RA, kan man även under sommaren jobba som fly, dvs finnas tillgänglig för inhopp om någon skulle bli sjuk. Nytt för i år är att detta blir en tilläggstjänst.

Arbetsperioden är 9 juni-12 aug och du fakturerar för din tid via eget bolag eller faktureringsbolag så som Frilans Finans.
Viktigt för tjänsten är att du har en egen bil och körkort för att kunna genomföra besöken på dina destinationer. Stor vikt läggs vid personlighet vid rekrytering av denna tjänst, men även vilken ort man utgår från. Regionerna som finns är:
  • Stockholm + Norr (flyg från Stockholm)
  • Öst 
  • Väst 
  • Mitt
  • Syd 
  • Danmark (Att du förstår och kan tala danska krävs)
Varmt välkommen med din ansökan till audition@showconcept.se vi kommer att kontakta dig via mail för eventuell intervju.
//Show Concept-teamet

Wow - vilken sommar! Jag har haft den stora äran att få arbeta som regionsansvarig för 6 härliga destinationer med 12 fantastiska artister för att hjälpa dem med smått som stort hela sommaren lång. Det har varit såväl utmanande som otroligt givande och jag har fått en unik möjlighet att utvecklas både som artist och som ledare. Detta vill jag göra om!

Hanna Boquist