Stor erfarenhet inom show och lust att utvecklas?

Vi söker regionsansvariga för chefsjobb i sommar!

Regionsansvarig
First Camp 2021Brinner du för showproduktion, har mångårig erfarenhet av show & aktivitet och vill utvecklas inom ledarskap? Vi söker just nu ett antal erfarna artister som kan inspirera och guida sommarens artister när de arbetar på First Camp, Sveriges ledande campingkedja i sommar. 
Jobbet innebär resor till destinationerna, coching, stöd, pepp, kontakten med de olika destinationscheferna och inhopp med show, aktivitet och träning. Är du den vi söker?"Att jobba som regionsansvarig på Show Concept i sommar har varit otroligt kul, utvecklande och givande! Jag fick följa 10 artisters utveckling och försökte ge dem redskapen de behövde för att bli så bra som möjligt. Det var utmanande och väldigt roligt att vara med på! Jag vill göra det flera gånger om!"

Annika Sivertsson

Ansökningsperioden är tyvärr stängd!

Alla tjänster som regionsansvarig är för säsongen 2021 tillsatta.

Du är dock varmt välkommen att höra av dig ändå om du känner att ett samarbete av något slag hade varit intressant. Skicka iväg ett mail till sarah@showconcept.se så hörs vi!

Ta hand om er//Show Concept-teamet


Wow - vilken sommar! Jag har haft den stora äran att få arbeta som regionsansvarig för 6 härliga destinationer med 12 fantastiska artister för att hjälpa dem med smått som stort hela sommaren lång. Det har varit såväl utmanande som otroligt givande och jag har fått en unik möjlighet att utvecklas både som artist och som ledare. Detta vill jag göra om!

Hanna Boquist