Artist på Show Concept

Audition till Show Concepts projekt på First Camp!

Artister!

Nu är det äntligen dags att söka Nordens roligaste sommarjobb! 
Varje sommar levererar Show Concept underhållning och artister till Skandinaviens ledande campingkedja First Camp i Sverige, Danmark och Norge. 
Till det söker vi personer som är fantastiska och härliga, grymma på att sjunga och framförallt älskar att ha kul! 


"Jag vill skicka med er att det har varit en extremt lärorik sommar, prövande och rolig och spontan och mest av allt så roligt att jobba med show! Detta har öppnat nya dörrar för mig och en ny självsäkerhet. Och jag är en mycket bättre sångerska och artist! Tack för allt!"

Artist 2022

Audition

Vi har ett fåtal platser kvar att fylla till sommaren!
Skicka CV och showreel till  audition@showconcept.se för att ansöka genom en digital audition. 


För att jobba med Show Concept måste du ha fyllt 18 år innan 12 juni 2024
Frågor kring jobbet och ansökan besvaras via mailen ovan. 

Om jobbet: 
Show Concept har för sjätte året i rad nöjet att vara ansvariga för glädjen på Skandinaviens ledande campingkedja First Camp. 2022 hade vi 140 personer (varav 95% angett att de skulle vilja rekommendera detta jobb till en vän) som jobbade med att sprida glädje till semesterfirare i Sverige och Danmark. 2023 tågade vi även in i Norge! 

Jobbet inkluderar kvällsshower, barnshower, aktiviteter och träning. 
Man jobbar två och två på en satt destination och vi älskar när man söker tillsammans med en kompis! Vilken dröm att spendera hela sommaren tillsammans i en solig och bubblande sommarstad -  sjunga, skratta och busa på jobbet och sola, åka på äventyr och bada på ledig tid! Självklart kan man även söka solo och bli ihopparad med en framtida ny riktigt härlig vän. 
Arbetstiden är 35 h i veckan och man jobbar tis-lör, dvs man är ledig tillsammans på söndagar och måndagar. 

Vi söker starka sångare, tjej, kille eller annat spelar ingen roll - men manliga röstlägen bör vara extra sångsäkra. Den absoluta majoriteten av våra artister är tjejer så materialet är satt och producerat i tonarter bekväma för altar/mezzos/sopraner. Men ingenting är omöjligt och varje år har vi ett gäng grymma killar som glänser!
Man behöver inte vara dansare för att söka detta jobb, men viktigt att man känner sig bekväm med att röra sig och kunna ta in vissa steg till barnshowerna. Kvällsshowerna har ingen koreografi utan fokus är på HA KUL tillsammans med publiken. Att bjuda på sig själv, humor och charm är en minst lika viktig egenskap som sångförmågan. 

Kolla gärna in vår instagram @s.howconcept där du kan se massor av härliga stunder från våra artister förr om åren både i flödet och bland höjdpunkterna på stories och albumet First Camp. För att komma dit nu trycker du här. 

Arbetsuppgifter:
Det är kvällsshow tre kvällar i veckan, en quizshow och två partyshower. Barnshowen spelas även denna tre gånger i veckan och det blir också två svettiga träningspass i veckan där håller man i yoga och cirkelträning. Utöver detta bjuds det på flera sprudlande barnaktiviteter med First Camps maskot Yessi och hennes crew (dvs ni) så som skattjakt, kompisklubb, ansiktsmålning osv. 

Period:
Repetitionsperiod är 12-20 juni (med reservation för ändringar)
Smygpremiär på Midsommarafton 21 juni
V 26 lediga. V 27-32 arbetsperiod Sverige & Norge
V 26-31 arbetsperiod Danmark. 
Viktigt att du är tillgänglig hela perioden, inklusive repetitionsperioden.

Du fakturerar för din tid:
Ersättning för uppdraget sker via faktura via eget bolag eller faktureringsbolag så som Frilans Finans. 

Boende:
Enkelt boende finns att tillgå kostnadsfritt på destinationerna.

Vi ser fram emot att få just din ansökan! //Show Concept-teamet"Att få ha jobbat med Show Concept nu i sommar har varit roligt och utvecklande. Man får frihet under ansvar och chans att utvecklas då uppdraget innehåller många olika moment där det, oavsett om man jobbat tidigare eller inte, finns utrymme att utmanas"

Artist 2021