KONCEPT 

 Aktiviteter, träning
& underhållning
- allt på samma ställe!Levande marknadsföring och ovärderligt mervärde paketerat med glädje från Show Concept. 

Vad behöver ert företag?Vi hjälper er!  Att tillsammans med företag hitta kreativa helhetslösningar av show, nöje, aktitviet & audio branding är vår specialitet. Allt skräddarsys självklart, antingen från redan befintliga koncept eller så börjar vi från start. Skapat efter era önskemål och vår expertis.

Show Concept på First Camp

Varje sommar förgyller vi över 150 000 glada semesterfirares liv med äkta campinglycka på First Camp!
39 destinationer i Sverige, Norge och Danmark levererar aktiviteter, träning och såklart massor av show!

Mikael Wåhlund

Aktivitetsansvarig First Camp Sverige AB

"First Camp har aktiviteter och underhållning på 23 av 40 destinationer i Sverige, i år har det varit en enorm utmaning att kunna genomföra dessa tryggt och säkert med tanke på Covid-19. Även i år valde vi att teckna avtal med Show Concept by Sarah Howard, något vi inte ångrat en enda gång. De har levererat artister av högsta kvalité som skött både barnklubb och kvällsshower. I våra gästenkäter och på sociala medier berömmer våra gäster sommarens underhållning. Jag är otroligt imponerad över hur företaget lyckades öva in årets program via modern teknik, eftersom läget satte stopp för en fysisk utbildning. Det var varit ett mycket smidigt och proffsigt företag att samarbeta med."


Per Åkerström

Driftchef First Camp Sverige AB

"Att vi 2018 & 2019 valt Show Concept by Sarah Howard föll sig naturligt då vår komplexitet och storlek kräver en aktör med bred erfarenhet och en tydlig målbild som alltid sätter gästens behov i fokus. På våra 14 destinationer har Sarah Howard och Show Concept säsongen 2019 levererat minnesvärda upplevelser för både barn som vuxna. Med ett deltagande på över 40'000 personer är vi otroligt nöjda över den gångna säsongen och ser fram emot vidare samarbete för att gemensamt skapa oförglömliga gästupplevelser"